Este asemeni unui înger – Scorpionul, unul din cele mai importante semne din zodiac

Scorpionul este unul dintre cele mai importante semne ale zodiacului. Arată ca un înger care dansează în întuneric. El luminează noaptea și aduce o nouă înțelegere a situațiilor de criză, ale lumii.

Scorpionul are o forță puternică.

Cu toate acestea, puterea lui este înconjurată de rănile și cicatricile trecutului. O mare de emoții trece prin el și înțelege durerea celorlalți.

Scorpionul, un semn conștient de suferința oamenilor, în ciuda întunericului care îl înconjoară, va găsi întotdeauna o cale de a ieși la lumină și de a o lua de la capăt.

Simbolul original al Scorpionului este Șarpele

Simbolizează reînnoirea și renașterea. Aceasta este o creatură care își poate schimba pielea și o poate reînnoi, ca să renască. Asemeni șarpelui, Scorpionul își reînnoiește pielea, în diferite perioade de viață, în mod inconștient dorind actualizări.

Scorpionul are capacitatea de a reuși în orice, pentru că are voință, răbdare, perseverență și înțelepciune. Indiferent de situație, Scorpionul va găsi întotdeauna o cale de a rămâne în picioare. Are rezistență și emoție de neegalat.

Fiind un semn de apă, alături de Pești și de Rac, Scorpionul este asociat cu partea senzuală a vieții. El are compasiune și grijă, dar este predispus la suferință, durere și singurătate. Cu toate acestea, spre deosebire de Pești și de Raci, este mai greu de urnit în situații extreme.

Scorpionul merge acolo unde alții pur și simplu nu pot ajunge

El simte poporul și cunoaște adevărul “murdar” pe care mulți încearcă să îl ascundă. Instinctiv, el ia partea întunecată a tuturor situațiilor, deoarece înțelege că aceasta este o parte integrantă a naturii umane.

Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a-și păstra secretele, dar după ce te alege, va trebui să îi confirmi în nerepetate rânduri că îi păstrezi secretul. O încercare de a-l înșela este imposibilă.

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal lucrează adesea în sectorul sănătății, inclusiv consiliere și terapie psihologică, deoarece cunosc profunzimea persoanei umane. Ei sunt cei mai buni psihologi.

Când vine vorba de relații, participarea Scorpionului îți va schimba percepția pentru totdeauna. Legătura pe care o stabilești cu el te va face mai conștient. De asemenea, te va ajuta să privești mai adânc.

Scorpionul este un semn singuratic care creează o legătură strânsă cu natura. El poate fi neîncrezător și discriminatoriu, deoarece vede ceea ce ceilalți nu văd. În cele din urmă, el va permite unui anumit număr de persoane să intre în lumea sa.