Cătălin Botezatu – Aceste haine NU trebuie să lipsească din șifonierul doamnelor de peste 40 ani

Cătălin Botezatu sfătuiește doamnele trecute de 40 de ani să poarte, în primul rând, doar hainele care li se potrivesc și care le avantajează, fără a se simți încorsetate, deoarece este foarte important să aibă libertate de mișcare.

„Cât despre culori, pastelurile sunt vedetele și bineînțeles, așa cum spun de fiecare dată, non-culorile alb și negru nu trebuie să lipsească din garderobă.”

În ceea ce privește accesoriile, “Se poartă foarte mult accesoriile, chiar aș putea spune că se poartă un conglomerat de accesorii la femei, dar se poartă și zorzoanele.” – a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a vorbit și despre piesele vestimentare care nu se demodează niciodată:

“Must have-urile din garderoba unei femei trecute de 40 de ani sunt rochia neagră, pantalonul și fusta tip creion, bluza albă și, obligatoriu, o camașă masculină.

Cămașa bărbătească scoate din anonimat orice ținută și, în plus, este sexy și oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să stie că bărbații sunt atrași de această combinație vestimentară.”

Acum să vedem ce ar trebui să evite femeile trecute de 40 de ani: “Nu avem voie să purtăm latex și o spun pentru că până acum s-a purtat foarte mult un anume soi din latex.

Eu, personal, urăsc latexul și nu îl recomand. De asemenea, trebuie să evitam hainele mulate, materialele din fibre și orice piesă care ne încorsetează.” a mai spus designerul român.